NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA
JA Sabadell i ISS-L'Hospitalet, Campions


Aquest dissabte 29 de gener s’ha disputat la setena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. La Joventut Atlètica de Sabadell i l'ISS-L'Hospitalet s’han proclamat Campions en homes i dones respectivament.
La categoria masculina ha estat molt emocionant, ja que l’Avinent Manresa ha aconseguit els mateixos punts que la JA Sabadell, que s’ha proclamat campió pel número de victòries. A més, el tercer classificat, el CA Igualada ha quedat a només 4 punts dels dos primers classificats.
En noies, l'ISS-L'Hospitalet ha revalidat el títol. L’Avinent Manresa també ha aconseguit la segona posició i l’Agrupació Atlètica de Catalunya la tercera.
Podem destacar algunes actuacions d’interès com els quatre rècords dels campionats aconseguits a càrrec de Aleix Güell (AM) i Jordi Yoshinori (CAI) que han saltat 1,80 m en alçada, Sheila Garcia (CAI) que ha marcat 8”11 als 60 metres, Alba Feliu (AAC) que ha fet 42”81 als 300 m i Mar Vico (ISS-L’H) que ha saltat 1,64 m en alçada.

*Resultats* / *Fotografies*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 de gener de 2011