NOTÍCIES 2011

88a JEAN BOUIN

El proper diumenge 27 de novembre se celebrarà la vuitanta-vuitena edició de la matinal d'atletisme Jean Bouin, al Parc de Montjuïc de Barcelona. Un total de 12 curses de totes les categories configuren el programa d'aquesta clàssica prova barcelonina que és la més antiga de quantes se celebren a Espanya.
Amb sortida a l'Avinguda Rius i Taulet, el festival atlètic començarà amb la cursa Open a les 9'00 hores, fins arribar a les curses internacionals masculina i femenina que es realitzaran conjuntament a les 13.15 hores.
En aquesta edició destaca la presència de dos grans figures de l'atletisme mundial com són la palentina Marta Domínguez i la tarragonina Natàlia Rodríguez. En homes, destaca la presència del kenyà Josephat Kiprono Menjo, que de la mateixa manera que la Natàlia Rodríguez, buscarà seva quarta victòria en aquesta cursa.
També s'ha de remarcar la participació d'atletes catalans com la Judit Plà que reapareix desprès de la seva maternitat, Pol Guillén, Nacho Càceres, Àngel Mullera, Miguel Quesada, Driss Lakhouaja i Ilias Fifa .

Pàgina Web

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
24 de novembre de 2011