NOTÍCIES 2011

CLASSIFICACIÓ DELS MILLORS CLUBS D'ESPANYA 2.011
El Futbol Club Barcelona, segon


La Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d'Espanya. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els Campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, aire lliure, ruta i marxa atlètica.
El Futbol Club Barcelona ha estat el millor club català classificat, aconseguint la segona posició, repetint la posició aconseguida la temporada anterior. El club amb millor puntuació ha tornat a ser el Playas de Castellón.
Entre els sis primers classificats apareixen tres clubs catalans, el mencionat FCB, l'Agrupació Atlètica de Catalunya en cinquena posició i l'ISS-L'Hospitalet en la sisena.
Dos clubs catalans apareixen a la llista dels 20 primers, la Joventut Atlètica de Sabadell en la setzena posició i el Club Atlètic Igualada en la dissetena.
També apareixen en llocs destacats l'Avinent CA Manresa en la vint-i-tres, el CA Laietània en la vint-i-cinc, el Club Muntanyenc Sant Cugat en la trenta-un i el Cornellà Atlètic en la trenta-dos.

Notícia RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 de novembre de 2011