NOTÍCIES 2011

CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

El proper diumenge 11 de desembre se celebrarà l'edició quaranta-cinc del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació dels millors atletes catalans, i per una destacada participació estatal i internacional.
Podem remarcar la presència de la Natàlia Rodríguez (Nike) reconeguda com la millor atleta espanyola de l'actualitat i guanyadora en diferents ocasions d'aquesta cursa. A la participació internacional destaca l'etíop Amina Demboba, que es va situar segona en la passada Jean Bouin, i les kenyanes Agnès Chebe i Joan Chelimo. També s'ha de remarcar la gran participació de les atletes catalanes com l'Eva Àrias (VTiM), Gemma Barrachina (VTiM), Anna Bové (FCB), Míriam Ortiz (ISS-l'Hospitalet), Meritxell Calduch (FCB) i Teresa Pulido (AC Running).
En homes, destaquen els atletes africans amb els kenyans Josphat Kiprono Menjo, millor marca mundial 2.011 de 10.000 metres, Daneil Keitany i Leonard Kipserem. També els atletes catalans de primer nivell com Àngel Mullera (CA Lloret-LS), Miguel Quesada (JA Sabadell), Víctor Montaner (FCB), Pol Guillem (FCB), Driss Lakhouaja (AAC) i Ílias Fifa (FCB), així com el sevillà Antonio Jimenez Pentinel “Penti”.
La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.  


Web Organitzador

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de diciembre de 2011