NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA
EL FC Barcelona, Campió
Clàudia Garcia, Rècord de Catalunya Júnior i Promesa de Salt d'Alçada amb 1.82 m
Mateo de Dalmases, Rècord de Catalunya Cadet de 3.000 m amb 9'00"09


Aquest diumenge 6 de febrer s’ha celebrat l'onzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol tant a la categoria femenina com a la masculina. També els llocs de pòdium s’han repetit ambdues categories, quedant l’Agrupació Atlètica de Catalunya en segona posició i l’ISS-L’Hospitalet en la tercera.
Però la gran protagonista d’aquest campionat ha estat la Clàudia García (FCB) que ha establert un nou Rècord de Catalunya Júnior i Promesa de salt d’alçada amb un registre de 1,82 metres. És la segona vegada que aquesta temporada hivernal millora aquest rècord, ja que el passat 10 de gener ja va marcar 1,78 m. De fet avui ho ha fet en dues ocasions, perquè primer ha saltat 1,80 m i desprès 1,82 m. Amb aquesta marca, Clàudia García es queda a només dos centímetres del rècord català absolut essent encara atleta de categoria júnior.
Cal destacar també el Rècord de Catalunya Cadet de 3.000 metres a càrrec de Mateo de Dalmases (Cornellà At.) amb una registre de 9'00"09.

*Resultats*/ *Fotografies*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
6 de febrer de 2011