NOTÍCIES 2011

COPA DE CLUBS JÚNIOR EN PISTA COBERTA
El FC Barcelona, Campió en dones i tercer en homes


Aquest dissabte 15 de gener, s’ha disputat la Copa de Clubs Júnior - Trofeu "Antonio Ferrer" - Campionat d'Espanya de Clubs Júnior en la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.
El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió de la categoria femenina amb una aclaparadora victòria en la que ha superat al segon classificat en 16 punts. Les atletes del FCB han aconseguit set victòries individuals y dos segones posicions. A la categoria masculina, el FCB també ha pujat als llocs d’honor amb la tercera posició.
L'Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en cinquena posició en dones i en la sisena en homes. L'ISS-L'Hospitalet s’ha situat en la setena posició tant en nois com en noies, i la Joventut Atlètica de Sabadell en la novena posició masculina.
Podem destacar algunes actuacions d’interès com la de Dídac Salas (FCB) que ha saltat 4,95 m en perxa, Arnau Erta (FCB) que ha marcat 8,10 als 60 m tanques, Ingrid Pino (FCB) que ha vençut els 1500 m amb 4’44”64, Maria Aznar (FCB) 8,90 als 60 m tanques, Raquel Cosme (AAC) 3,60 m en perxa i Elia de Genover (FCB) que ha vençut el pes amb 11,93 metres.

*Resultats* / *Fotografies*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de gener de 2011