NOTÍCIES 2011

XVI GALA DE L'ATLETISME ESPANYOL

El passat dissabte 15 de gener, la Real Federación Española de Atletismo va celebrar la setzena edició de la Gala de l'Atletisme Espanyol, a la seu del Comitè Olímpic Espanyol. En aquesta Gala es fa lliurament del guardons als millors atletes de l'any, així com també reben premis persones i institucions dels diferents estaments del món de l'atletisme espanyol.
Els premis als Millors Atletes de l'Any 2.009 han estat per Arturo Casado i Núria Fernández.
Com a finalista per aquest premi a millor atleta de la temporada ha estat Natàlia Rodríguez, atleta que també estarà guardonada per la seva medalla de plata als Campionat del Món de Doha i la medalla de bronze als europeus de Barcelona.
Maria Vasco ha rebut premi per la seva victòria a la Copa del Món de Marxa i per la segona plaça aconseguida per l'equip espanyol, premi que també ha rebut Beatriz Pascual.
El premi a la Gesta de l'Any ha estat per a Dídac Salas que va aconseguir la medalla d'or als Jocs Olímpics de la Joventut i Berta Castells va ser guardonada a l'apartat dels Rècords d'Espanya batuts durant la temporada.
Per últim, el jutge Sergio Moreno ha rebut el premi Jutge Novell i l'Ajuntament de Barcelona el premi a les Institucions per l'organització dels Campionats d'Europa d'Atletisme.

*Nota de Premsa RFEA*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de gener de 2011