NOTÍCIES 2011

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA
Beatriz Pascual, Campiona d’Espanya


Aquest diumenge 6 de març s’ha celebrat l'edició número vuitanta del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Benicàssim. Els atletes catalans han realitzat una brillant actuació, aconseguint llocs d’honor en pràcticament totes les categories.
Beatriz Pascual (VTiM) s’ha proclamat Campiona d’Espanya Absoluta dels 20 km marxa en ruta amb un registre de 1h30’46”, cursa en la que Maria Vasco (CA MV) s’ha situat tercera amb una marca de 1h31’49. Amb aquest títol, Beatriz Pascual aconsegueix el seu quart títol estatal d’aquesta modalitat.
En homes, Claudio Villanueva (ISS-L’H) ha aconseguit la medalla de bronze dels 50 km amb un temps de 4h00’52”.
A les categories de promoció, cal destacar la victòria de Sandra Troyano (ISS-L’H) a la cursa dels 5 km que amb un temps de 49’21” s’ha proclamat Campiona de la categoria juvenil, tot i que ha vençut la cursa conjunta amb les categories júnior i veteranes. A la categoria júnior, Mar Juárez (AAC) ha aconseguit la medalla de bronze amb una marca de 51’31”, i a la categoria cadet, la victòria ha estat per Adriana Muñoz (ISS-L’H) amb un temps de 25”23 als 30 km.
A les classificacions per equips, Catalunya ha obtingut la victòria a la categoria Juvenil-Júnior Femenina i la tercera posició a la Masculina. A la categoria Cadet, Catalunya s’ha classificat en tercera posició a la categoria femenina i quarta a la masculina.

Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta per a Veterans
A les categories de veterans, els atletes catalans han obtingut vuit medalles. Andrés Marín (DK) ha estat bronze a M45. A la categoria M50, Sebastià Viñas (CA Granollers), Rafael López (Pratenc AA) i Luis Abadias (Pratenc AA) s’han classificat primer, segon i tercer respectivament. Ignasi Melo (UA Rubí) ha vençut a M55, Francisco Vega (Pratenc AA) segon a M60, Albert Ribas (CA Calella) campió a M65 i Ma Angeles Noell (CA Laietània) campiona a F45.


*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de març de 2011