NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El FC Barcelona, Campió masculí i femení


Aquest cap de setmana, 14 i 15 de gener, s'ha celebrat la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. A la jornada de diumenge, el Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina. L'Agrupació Atlètica de Catalunya també ha revalidat el subcampionat en ambdues categories, i la tercera posició ha estat per la Joventut Atlètica de Sabadell en homes i l'ISS-L'Hospitalet en dones.
Cal destacar el Rècord de Catalunya Juvenil de 4X200 m aconseguit per l'equip de relleus de l'ISS-L'Hospitalet amb un temps de 1'44”67 i amb un equip format per Sonia Nasarre, Marta Vilches, Alba Villaronga i Neus Camins.
Com a actuacions individuals podem destacar a Miquel Quesada (JAS) que ha fet 1'52”28 als 800 m, Marc Bertran (AAC) amb 2,07 m en alçada, José Javier Ortega (FCB) amb 17,01 m en llançament de pes, Oyidiya Oji (ISS-L'H) amb 58”47 als 400 m, Mari Carmen González (CAL) als 800 metres amb 2'11”19, Tània Orloswky (AAC) amb 1,77 m en salt d'alçada, Marta Cot (CAL) amb 3,80 m en perxa i Débora Calveras (FCB) que ha saltat 12,83 m en triple salt.
El dissabte 14 es va celebrar el campionat de la categoria B, on el CA Igualada i el Club Muntanyenc Sant Cugat han aconseguit la victòria a la categoria masculina i femenina respectivament. Aquest triomf significa l'ascens a la categoria A per a la propera edició.


*Resultats A* / *Resultats B* / *Fotos B*(JJ Vico)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de gener de 2012