NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
Primera Jornada

Divisió d'Honor
Aquest cap de setmana ha començat l'edició número cinquanta-cinc del Campionat d'Espanya de Clubs en la categoria de la Divisió d'Honor. El dissabte 28 s'han disputat els encontres corresponents a la Divisió d'Honor. Tant l'Agrupació Atlètica de Catalunya com el Futbol Club Barcelona han competit a l'encontre celebrat a l'Estadi de Serrahima de Barcelona ambdues categories.
En dones, la victòria ha estat per l'Agrupació AC seguit del FC Barcelona que aconsegueix la segona plaça. A la categoria masculina ha estat el FC Barcelona qui ha estat el guanyador de l'encontre, i l'Agrupació AC s'ha classificat en la quarta posició.

Primera Divisió
Els encontres de la Primera Divisió s'han disputat el diumenge 29 d'abril. A la categoria masculina, la JA Sabadell s'ha imposat a l'encontre celebrat a l'Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell, i l'ISS-L'Hospitalet ha fet el mateix al celebrat a Sant Sebastià, per tant els dos equips catalans comencem aquesta edició amb victòria.
En dones, també l'equip de l'ISS-L'Hospitalet ha vençut a l'encontre que s'ha celebrat al Complex Esportiu de L'Hospitalet Nord, on l'Avinent Manresa s'ha situat en segona posició i el CA Laietània en la quarta. Per últim, assenyalar que el Lleida UA ha participat a l'encontre celebrat a Alacant, classificant-se en la quarta posició.

*Resultats DH* / *Resultats 1D*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 d'abril de 2012