NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES
Imanol Cardona i Tamara del Rio, Campions absoluts
4 Rècords de Catalunya en les categories de promoció


El passat cap de setmana, 5 i 6 de maig, s'han disputat els Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com els Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Han estat uns autonòmics plens de qualitat i de grans registres, tal i com ho demostren els quatre Rècords de Catalunya aconseguits i un Rècord dels Campionats.
Els campions absoluts han estat Imanol Cardona (UA Barberà) que ha marcat un registre de 6.684 punts al decatlò i Tamara del Rio (AAC) amb 5.084 punts a l'heptatló.
Però han estat les categories de promoció on s'han registrat les millors marques i on s'han millorat els rècords.
Patricia Ayuste (Girona CB-CAP) ha establert un nou Rècord de Catalunya d'heptatló juvenil amb una marca de 4.259 punts. Ángel Bazán (AE S Andreu de la Barca) ha millorat l'autonòmic d'heptatló cadet amb 4.291 punts, igual que Meskelu Curado (JA Sabadell) al pentatló masculí infantil amb 2.510 punts i Maria Vicente (ISS-L'Hospitalet) al tetratló aleví amb 2.287 punts.
També cal destacar el Rècord dels Campionats aconseguit per Albert Urquia (AAC) a l'octatló juvenil amb una marca de 5.166 punts.

*Resultats* / *Fotos*(Miguel Romero)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de maig de 2012