NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS – Segona Jornada

El proper cap de setmana, 19 i 20 de maig, se celebraran els encontres corresponents a la Segona Jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
La Divisió d'Honor se celebrarà el dissabte 19. A la categoria masculina, l'Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà a Castelló i el Futbol Club Barcelona a Saragossa per a disputar els seus corresponents encontres. En dones, el FC Barcelona també competirà a l'encontre de Saragossa i l'Agrupació AC a Madrid.
El diumenge 20 se celebraran els encontres de la Primera Divisió. En homes, tenim a la   Joventut Atlètica de Sabadell   que viatjarà a Donostia, i l'ISS-L'Hospitalet a Salamanca. En dones, el CA Laietània disputarà com a local i organitzador a l'Estadi Municipal de Mataró. L'ISS-L'Hospitalet i el Lleida UA competiran a l'encontre que se celebrarà a les Pistes de Les Basses de Lleida, organitzat pel club lleidatà, i per últim, l'Avinent CA Manresa es desplaçarà a Burgos.
Tant a la Divisió d'Honor com a la Primera Divisió, amb els resultats de la primera i la segona jornada, els clubs classificats del lloc 1r al 8è disputaran la Final pel títol, i del 9è al 16è l'encontre per la permanència.

+ informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de maig de 2012