NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS – Segona Jornada

El passat cap de setmana, 19 i 20 de maig, s’han celebrat els encontres corresponents a la Segona Jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
El dissabte 19 es van disputar els de la Divisió d'Honor. A la categoria masculina, el Futbol Club Barcelona s’ha imposat brillantment a l’encontre celebrat a Saragossa i s’ha classificat en la quarta posició per a disputar la jornada final en lluita pel títol. L'Agrupació Atlètica de Catalunya no ha pogut evitar la quarta posició a l’encontre disputat a Castelló i disputarà a la jornada final l’encontre per a evitar el descens.
En dones, tant el FC Barcelona com l’Agrupació AC s’han imposat en els seus respectius encontres. A Saragossa, el FCB també ha estat el vencedor femení, i a Aranjuez, l’Agrupació AC s’ha imposat amb gran autoritat a l’encontre, classificant-se en la segona posició general. Ambos equips disputaran l’encontre final pel títol.
El diumenge 20 s’han celebrat els encontres de la Primera Divisió. En homes, la Joventut Atlètica de Sabadell ha estat el millor a l’encontre celebrat a Donostia, i l'ISS-L'Hospitalet s’ha classificat tercer al disputat a Salamanca. Ambdós clubs s’ha classificat per a disputar l’encontre final pel títol i l’ascens a la Divisió d’Honor.
En dones, l'ISS-L'Hospitalet s’ha imposat a les Pistes de Les Basses de Lleida i el Lleida UA s’ha situat en tercer posició. L'Avinent CA Manresa ha estat el vencedor a Burgos, i el CA Laietània ha estat segon a Mataró. Amb aquests resultats i els de la primera jornada, l’ISS-L’Hospitalet i l’Avinent Manresa disputaran l’encontre pel títol i l’ascens, i el Lleida UA i el CA Laietània, l’encontre per a evitar el descens.
La tercera i última jornada se celebrarà el proper 2 de juny. En aquesta edició se celebraran dos encontres octogonals per categoria a un atleta per equip i prova en lluita pel títol i per a evitar el descens.

Resultats >>> *Divisió d'Honor* - *Primera Divisió*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
20 de maig de 2012