NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA + Control Absolut

El proper diumenge 22 de gener se celebrarà el Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta en l'edició número disset a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Més de dos-cents atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic que es realitzarà en jornades de matí i tarda.
Podem destacar la presència d'atletes com Ruben Pros (FCB) als 60 metres i en salt de llargada, Ramon Montejano (AAC) inscrit als 200 i 400 metres, Xavier Carrión (JAS) als 60 m i 200 metres, Arnau Parareda (ISS-L'H) inscrit als 800 m i 1500 m, Francisco Roldan (FCB) als 1500 m, Arnau Erta (FCB) i Christian Montero (Girona CB) als 60 m tanques, Marc Bertran (AAC) en salt d'alçada i Lamin Jammeh (ISS-L'H) en triple salt.
En dones, cal destacar la participació d' Alba Boronat (CA Canaletes) als 200 m, Núria Ortilles (FCB) inscrita als 400 m i 800 metres, Marina Manjón (AAC) inscrita als 800 m i als 1500 metres, Esther Guerrero (FCB) als 800 m, Beatriz Indurain (AAC) als 60 m tanques, Clàudia Garcia (FCB) i Tania Orlowski (AAC) en salt d'alçada, Mireia Bonjoch (FCB) en salt amb perxa, Míriam Garcia (AAC) en llargada, Ester Garcia (AAC) en triple salt i Haja Gerewu (FCB) en pes.

Reglament-Horari / Normes Tècniques / Atletes admesos / Historial

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 4X200 m JUVENIL
Conjuntament amb el campionat promesa se celebrarà el Campionat de Catalunya de 4X200 m corresponent a la categoria juvenil. Les eliminatòries es realitzaran a última hora de la jornada matinal i les final al començament de la jornada de tarda.

Horari / Clubs inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de gener de 2012