NOTÍCIES 2012

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana se celebrarà la tercera i última jornada del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. En aquesta edició, la Jornada Final es disputa amb encontres octogonals que disputen el títol i la permanència.
A la Divisió d'Honor, el Futbol Club Barcelona disputarà els encontres en lluita pel títol estatal tant a la categoria masculina com a la femenina. A la categoria femenina, també s'ha classificat per a disputar la final l'Agrupació Atlètica de Catalunya. Ambdós encontres es disputaran el dissabte 2, el masculí a Tres Cantos, Madrid, i el femení a Castelló.
Seguint amb la Divisió d'Honor, l'equip masculí de l'Agrupació Atlètica de Catalunya disputarà l'encontre de la permanència a Burgos.
A la Primera Divisió tenim a dos equips masculins i dos femenins que disputaran l'encontre pel títol i l'ascens a Divisió d'Honor. En homes, es desplaçaran a Alcorcón, Madrid, la Joventut Atlètica de Sabadell i l'ISS-L'Hospitalet. Aquest club també està classificat en la categoria femenina que, juntament amb l'Avinent Manresa competiran a Basauri, Biscaia.
A l'encontre per a eludir el descens de la Primera Divisió tenim a dos representants a la categoria femenina, el Lleida Unió Atlètica i el Centre Atlètic Laietània, que es desplaçaran a Burgos.
Els encontres de la Segona Divisió es disputaran el diumenge 3, i tenim al Club Atletisme Montornès i l'Avinent Manresa que disputaran el títol i l'ascens a la categoria masculina a Múrcia, i la Joventut Atlètica de Sabadell a Alcorcón.


+ informació / Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
30 de maig de 2012