NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
El FC Barcelona, segon en la categoria masculina
La JA Sabadell, ascendeix a Divisió d'Honor en homes

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la jornada final del Campionat d'Espanya de Clubs a les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió. El títol estatal ha estat revalidat pel València Terra i Mar en categoria femenina, i el Playas de Castellón, en la masculina.
A la Divisió d'Honor, el Futbol Club Barcelona ha aconseguit el subcampionat en la categoria masculina a Tres Cantos, Madrid. En la categoria femenina, l'Agrupació Atlètica de Catalunya s'ha situat en una gran cinquena posició, molt a prop dels llocs de pòdium, i el FC Barcelona en la sisena plaça a l'encontre celebrat a Castellò. Seguint amb la Divisió d'Honor, l'equip masculí de l'Agrupació AC ha estat el vencedor de l'encontre de la permanència que s'ha disputat a Burgos.
A la Primera Divisió, la Joventut Atlètica de Sabadell ha aconseguit l'ascens a la Divisió d'Honor a l'encontre celebrat a Alcorcón. La JA Sabadell ha aconseguit la segona posició a només un punt i mig de la primera i el títol masculí. En aquest encontre, l'ISS-L'Hospitalet ha estat vuitè. A la categoria femenina, l'ISS-L'Hospitalet s'ha situat en una brillant tercera posició i l'Avinent Manresa en la vuitena a Basauri. Seguint amb la categoria femenina, el Centre Atlètic Laietània i el Lleida Unió Atlètica, s'han classificat en la quarta i cinquena posició a l'encontre per la permanència a Burgos.
A la Segona Divisió, el Club Atletisme Montornès i l'Avinent Manresa s'han classificat en la sisena i vuitena posició respectivament de la categoria masculina a Múrcia, i la Joventut Atlètica de Sabadell en la sisena de la categoria femenina a Alcorcón.  

Resultats >>> *Divisió d'Honor* / *1a Divisió* / *2a Divisió*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
3 de juny de 2012