NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR + CNAT CAT PROMESA 10.000 Marxa

El proper diumenge 17 de juny, es disputaran els Campionats de Catalunya Júnior a l’Estadi Municipal d’Amposta. També es realitzarà la prova de 10 km marxa corresponent al Campionat de Catalunya Promesa. L’autonòmic es realitzara a doble jornada, començant la matinal atlètica a partir de les 09.30 hores i la jornada de tarda a partir de les 17.00 hores.
El campionat júnior, que arriba a l’edició número vint-i-set, té aquesta temporada una rellevància especial, ja que a mitjans de juliol se celebrarà el Campionat del Món Júnior a Barcelona.
Podem destacar la participació d’atletes com Sergi Torres (AAC) als 400 metres, Artur Bossy (CA Montornès) i Marc Alcalà (FCB) als 1.500 m, Adrià Galin (FCB) als 10 km marxa, Marc José (CAB PtA) als 110 m tanques, Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, Sergio Acera (CA Nou Barris) en llargada, Daniel Pacheco (Cornellà At.) inscrit en llargada i triple salt, Albert Raga (JAS) en triple salt, Sergio Guijo (PA) i Aitor Llevot (RS) en martell.
En dones, cal destacar la participació de Paula Listosella (FCB) que participarà a les proves de 100 i 200 metres, Beatriz Caspar (ISS-L’H) als 3000 m obstacles, Mar Juárez (AAC) als 10 km marxa, Alba Casanovas (Av Manresa) als 400 m tanques, Clara Amat (AAC) en perxa, Elena Llobera (Lleida UA) en llargada, Ariadna Ramos (CA Igualada) en triple salt, Marina Muzas (UGE Badalona) en llançament de disc i Jénifer Nevado (At SS) en martell.
Més de dos centenars d’atletes catalans participaran en lluita per a aconseguir el títol autonòmic de la categoria, així com també per a obtenir mínimes pels Campionats del Món i pels Campionats d’Espanya que se celebraran el 23 i 24 de juliol a Avilés.

Horari / Atletes admesos / Relleus / Normes Tècniques

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 de juny de 2012