NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT DEL MÓN JUNIOR
Setze Atletes Catalans Seleccionats

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció d'atletes que participaran als Campionats del Món Júnior que se celebraran a l'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys de Barcelona del 10 al l5 de juliol. Setze atletes catalans, nou nois i set noies, han estat seleccionats per a participar en aquest esdeveniment universal. La Comunitat Catalana és la que més atletes aporta a aquesta selecció.
Marc Alcalà (FCB) ha estat seleccionat per a disputar els 1.500 metres, Artur Bossy (CA Montornès) pels 10.000 metres, Marc José (CAB Pto A) als 110 m tanques, Jonathan Romeo (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, Sergio Acera (CA Nou Barris) en llargada, Daniel Pacheco (Cornellà At) en triple salt, Sergio Guijo (AAC) en llançament de martell i Sergi Torres (AAC) als relleus de 4X400 metres.
En dones, les seleccionades han estat Paula Listosella (FCB) als 100 metres i al relleu de 4X100 m, Cristina Lara (FCB) als 200 metres i als 4X100 m, Alba Casanovas (Av Manresa) als 400 m tanques, Beatriz Caspar (ISS-L'H) i Anna Quílez (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Clara Amat (AAC) en salt amb perxa i Jenifer Nevado (At SS) en llançament de martell.


Web Campionat / Web Comité Organitzador

Horari / Selecció Espanyola


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
5 de juliol de 2012