NOTÍCIES 2012

XVII Gala de l'Atletisme Espanyol
NATÀLIA RODRÍGUEZ, MILLOR ATLETA ESPANYOLA 2.011


El passat dissabte 21 de gener, la Real Federación Española de Atletismo va celebrar la dissetena edició de la Gala de l'Atletisme Espanyol, a l'Hotel TRH Alcora de Sevilla. Es va fer lliurament del guardons als millors atletes de l'any, així com també els premis a persones i institucions dels diferents estaments del món de l'atletisme espanyol.
Els premis als Millors Atletes de l'Any 2.011 han estat per Natàlia Rodríguez i Manuel Olmedo.
Aquesta es la primera vegada que l'atleta tarragonina aconsegueix aquesta distinció desprès de ser finalista en cinc ocasions i ser escollida com la millor atleta júnior l'any 1.997. L'any 2.011 ha estat un gran any per a la Natàlia, que va aconseguir la medalla de bronze dels 1.500 metres als Campionats del Món de Daegu.
També ha rebut guardons Berta Castells per la consecució del Rècord d'Espanya absolut aconseguit, Abdelaziz Merzugui per la seva medalla de plata al Campionat d'Europa Sub-23 celebrat a Ostrava i pel Campionat d'Europa de Cros Júnior aconseguit a l'Albufeira, Dídac Salas per la seva medalla de bronze al Campionat d'Europa Júnior a Tallin, Ayad Lamdassem que es va proclamar subcampió d'Europa de Cros a l'Albufeira i per la medalla de bronze aconseguida amb l'equip espanyol. Per últim, assenyalar el Premi a la Trajectòria Organitzativa a Josep Massa per la seva tasca al Míting de Palafrugell.

*Fotografies*
(Miguelez)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
22 de gener de 2012