NOTÍCIES 2012

5è MEMORIAL JULIO ÁLVAREZ

El proper dimarts 24 de juliol se celebrarà la cinquena edició del Memorial Julio Álvarez a l'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost, organitzat pel Club Atlètic Manresa.
Destaca la presència de la Berta Castells (VTiM) en la que serà la darrera competició abans dels Jocs de Londres i que arriba desprès de la gran actuació que va fer a l'autonòmic de Granollers on es va quedar a pocs centímetres del seu rècord d'Espanya. Tindrà com a rival a l'argentina Jennifer Dahlgren, acreditada amb 73,74 metres i que també ultima la seva preparació pels Jocs a Catalunya, sens dubte serà la prova estrella del memorial.
També podem destacar la participació de José Javier Ortega (FCB) en pes, Jaume León (AAC) en disc, Pedro José Martín (PdC) i Lídia Gómez (AAC) en martell, Jordi Sánchez (FCB) i Núria Ferrer (AAC) en javelina, entre d'altres.
El festival atlètic començarà a les 16,00 hores i es realitzaran vuit proves de llançaments en aquesta jornada que retrà homenatge a un dels entrenadors més importants de l'historia de l'atletisme català, especialitzat en les proves de llançaments.

Reglament-Horari / Atletes participants

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
23 de juliol de 2012