NOTÍCIES 2012

9è MEMORIAL MIQUEL CONSEGAL

El proper divendres 27 de juliol se celebrarà la novena edició del Memorial Miquel Consegal a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. El festival atlètic començarà a partir de les 19,00 hores amb el salt amb perxa i es realitzaran un total de quinze proves i un relleu en aquesta competició que retrà homenatge a una de les figures més significatives de l'atletisme català.
Cal destacar la participació de Berta Castells (VTiM) que recentment va millorar el Rècord d'Espanya de llançament de martell i que el proper 8 d'agost participarà als Jocs de Londres. També està prevista la presència de Laura Redondo (FCB) que recentment va superar els 69 metres i es va quedar a pocs centímetres de rècord estatal.
També podem destacar la participació Miquel Vélez (FCB) en salt d'alçada, Elia Pascual (CA Igualada) en javelina i Míriam Ortíz (AAC) als 1500 metres, entre d'altres.
Miquel Consegal va ser atleta internacional, Campió d'Espanya i de Catalunya, i posteriorment entrenador de prestigi durant dècades. Membre destacat d'una nissaga familiar de grans atletes i entrenadors que han estat claus pel desenvolupament de l'atletisme català durant varies generacions.

Reglament-Horari / Atletes participants

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
26 de juliol de 2012