NOTÍCIES 2012

PRESENTACIÓ DE LA CURSA DE LA MERCÈ

Aquest dimecres 12 de setembre, a l’Ajuntament de Barcelona, es va realitzar la presentació de la tradicional Cursa de la Mercè, que se celebrarà el proper diumenge 15 de setembre durant les festes patronals de Barcelona. A l’acta van participar Maite Fandos, Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme, Ricard Llorens, Director Tècnic de la Cursa i Javier Zapata, representant d’Adidas.
També han participat a la presentació en qualitat de padrins de la cursa, l’atleta olímpic Carles Castillejo i l'esgrimista paralímpica i voluntària a Barcelona 92, Hermínia Hellín.
En aquesta edició, el tret de sortida es donarà a dos quarts de deu del matí a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, amb un circuit de 10 km que passa pels indrets més emblemàtics de la ciutat. També es realitzarà una cursa adaptada de 2 km amb l’objectiu de que aquelles persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguin també participar en aquesta festa de l’esport barceloní.

Notícia Ajuntament de Barcelona / Web de la Cursa

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 de setembre de 2012