NOTÍCIES 2012

NOVA ESTRUCTURA COMITÈ TÈCNIC FCA

Logo Federació Catalana d'AtletismeEl Comitè Tècnic de la FCA posa en marxa a partir de la propera temporada 2012/2013 el Pla de Tecnificació i d’Alt Rendiment Català 2012-2016. Aquest pla de futur, prorrogable fins el 2018, respon a les necessitats actuals de l’atletisme català i té com a objectiu principal, orientar i definir el camí cap a la tecnificació i l’alt rendiment dels atletes que un cop iniciats en el nostre esport i després d’assolir uns resultats esperançadors, troben dificultats per continuar millorant el seu nivell fins a la categoria absoluta.
Aquest projecte es fonamenta en la creació d’una nova estructura tècnica que garantirà el seguiment dels atletes que siguin considerats d’alt nivell o futur alt nivell. Es tutelaran de forma personal aquests talents i els seus nuclis d’entrenament, assessorant i atenent les seves necessitats i organitzant activitats específiques que garanteixin el desenvolupament dels atletes i els seus entrenadors.
Cada equip de treball estarà format per un responsable d’especialitat que coordinarà 5 tècnics vinculats al seu sector. A més hi haurà un tècnic adjunt específic de les proves combinades i un de marxa atlètica.
Per tot això, la FCA va oferir la possibilitat als entrenadors catalans de formar part dels equips tècnics de seguiment, presentant la sol·licitud corresponent. Es van rebre 56 sol·licituds i el Comitè Tècnic va escollir les 22 persones.

Comitè Tècnic FCA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
9 d'octubre de 2012