NOTÍCIES 2012

Inauguració de l'exposició
100 YEARS OF ATHLETICS EXCELLENCE


Aquest dilluns 15 d'octubre s'ha fet l'acte inaugural de l'exposició “100 Years of Athletics Excellence” al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. Presidit per Lamine Diack, President de la IAAF, Maite Fandos, Tinenta d'Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, José María Odriozola, President de la RFEA, i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d'Atletisme.
L'exposició recull els 100 anys d'història de la IAAF i estarà oberta al públic fins el 25 de novembre coincidint amb la Gala del Centenari de la IAAF que també se celebrarà a Barcelona.
A l'acte han participat atletes de renom mundial com Valentí Massana, que ha cedit a l'exposició la medalla que va guanyar a Stuttgart'93 en proclamar-se Campió Mundial, Carme Valero, que no ha pogut estar present però a través de la seva filla ha cedit la samarreta amb la que es va proclamar Campiona del Món de Cros els anys 1976 i 77. També l'atleta sorià Fermín Cacho que ha cedit les sabatilles amb les que es va proclamar Campió Olímpic a Barcelona'92 i la samarreta amb la que va aconseguir la medalla de plata a Atlanta'96, i Wilson Kipketer que ha cedit la samarreta amb la que es va proclamar Campió del Món a Sevilla'99 i la medalla d'or que va aconseguir al Campionat del Món en pista coberta a Paris'97.

Nota de Premsa RFEA / Web oficial

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 d'octubre de 2012