NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
Carles Castillejo i Gema Barrachina, Campions


Aquest diumenge 29 de gener, s’ha disputat el 92è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró al circuit del Camí dels Contrabandistes de la capital maresmenca. Ha estat una esplèndida matinal atlètica amb una gran participació en un circuit molt exigent.
Carles Castillejo (CA Adidas) ha aconseguit el seu vuitè títol absolut de cros, fet que el converteix, juntament amb Juan Ramon Muñoz, en l’atleta que més títols ha guanyat en aquesta modalitat.
Castillejo s’ha imposat amb gran autoritat als seus rivals, entrant en segona posició de la cursa Ilias Fifa (FCB). El segon atleta català ha estat Marc Roig (CA Laietània) que ha entrat en    cinquena posició i s’ha proclamat subcampió, seguit d’Àngel Mullera (CA Lloret-LS) que ha estat tercer de l’autonòmic i sisè de la cursa.
En dones, la victòria ha estat per Gema Barrachina (VTiM) que    aconsegueix el seu primer títol autonòmic absolut, seguida de l’anterior campiona Jacqueline Martín (FCB) i Míriam Ortíz (AAC) que ha estat tercera.
L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit el títol absolut femení per equips i el Futbol Club Barcelona el masculí.

*Resultats* / *Fotos*(Miquel Merino) / *Fotos*(Salva Pou) / *Fotos*(Miguel Romero)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
29 de gener de 2012