NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS PER CLUBS

El proper diumenge 19 de febrer se celebrarà el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs al circuit situat a la zona coneguda como Playa Verde del complex turístic Marina d'Or a Oropesa del Mar, Castelló, i que aquest any celebra l'edició número quaranta-set en categoria masculina i la quaranta en la femenina.
Es disputaran curses amb el campionat estatal per equips en joc a les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior. Al campionat absolut es disputa en les modalitats de cros curt i cros llarg.
Vint clubs catalans presentaran una quarantena d'equips que participaran a les diferents categories després d'haver aconseguit la seva classificació el passat 29 de gener durant els Campionats de Catalunya de Cros per Clubs, celebrats a Mataró, i el Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs celebrat a Sabadell el 22 de gener.
A l'edició passada celebrada a Punta Umbría, Huelva, el Futbol Club Barcelona va aconseguir el títol absolut femení, així com també el de la categoria juvenil femenina.


Web Campionat / Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de febrer de 2012