NOTÍCIES 2012

CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTIL I CADET
Pol Vila, Rècord de Catalunya Infantil de Tetratló amb 1.772 punts
Dasha Malevic, Rècord de Catalunya Infantil d'Alçada amb 1,56 m
ISS-L'Hospitalet, Rècord de Catalunya Cadet de 4X200 metres


El passat cap de setmana, 3 i 4 de març, es van celebraran diferents Campionats de Catalunya per a les categories infantil i cadet a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.
Al Campionat de Catalunya Infantil de Proves Combinades la victòria var ser per en Pol Vila (Av Manresa) amb una puntuació de 1.772 punts al tetratló, marca que estableix un nou Rècord de Catalunya Infantil. En noies, la victòria ha estat per la Laura Perpinyà (CA Torredembarra) amb una puntuació de 1.924 punts. A la prova de salt d'alçada, Dasha Malevic (ISS-L'H) va millorar el Rècord de Catalunya Infantil en pista coberta amb un salt de 1,56 metres .
A la categoria cadet, es va disputar el Campionat de Catalunya de Proves Combinades on Marc Melero (CA Laietània) i Emilia del Hoyo (Av Manresa) es van proclamar campions. També es va disputar el Campionat de Catalunya de 1.000 m i 3.000 metres, i els campions van ser Alexis Rodríguez (JAS) i Mouad Mbarki (CA Granollers) en nois, i Clàudia Martínez (Ripollet UA) i Judit Pérez (ISS-L'H) en noies, de 1.000 i 3.000 m respectivament.
També es va disputar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus 4X200 metres per a les categories cadet i infantil. A la categoria cadet, l'ISS-L'Hospitalet va aconseguir la classificació amb un registre 1'47”67 que representa un nou Rècord Catalunya Cadet amb un equip format per Neus Camins, Laura Chamero, Anna Obradors i Clara Sisquella.
Les corresponents finals se celebraran el 10 de març per a la categoria infantil i l'11 de març per a la cadet.

Resultats >>> *Prèvia Relleus Infantil* / *Prèvia Relleus Cadet*
                         *1000-3000 Cadet*
                         *Proves Combinades Infantil* / *Proves Combinades Cadet*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
4 de març de 2012