NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS
Carles Castillejo, Campió Absolut
Catalunya, Campiona Absoluta Femenina i Júnior en Homes i Dones
Beatriz Caspar, Campiona Júnior


Aquest diumenge 4 de març, s’ha celebrat el Campionat d'Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Gijón. Els atletes catalans han protagonitzat una extraordinària actuació amb la consecució de tres títols i una segona plaça a les classificacions per federacions de les sis categories en joc.
A la categoria masculina, Carles Castillejo s’ha proclamat Campió i aconsegueix el seu primer títol estatal absolut de cros, desprès d’haver estat subcampió en diferents edicions. Amb aquesta victòria, Castillejo culmina una impressionant temporada d’hivern i encara la preparació pels Jocs Olímpics pels quals ja està classificat.
En dones, l’equip de la Federació Catalana ha aconseguit la victòria absoluta. Lídia Rodríguez s’ha classificat en la quarta posició de la cursa y la medalla de bronze al campionat individual absolut. Jacqueline Martín ha estrat en cinquena posició, Gema Barrachina la sisena i Judit Plà la dotzena. Amb aquest títol, Catalunya aconsegueix el vintè títol de la categoria femenina  d’aquesta modalitat.
A la categoria júnior, els equips catalans han aconseguit la victòria tant en homes com en dones. Destaca la victòria individual de Beatriz Caspar que millora la medalla de bronze de la temporada passada i aconsegueix el títol júnior tant individual com per equips. Anna Quílez s’ha classificat en la quarta posició, Laura Gómez en la cinquena i Maria Riera en la vuitena. Els nois també han aconseguit la victòria de la categoria júnior amb la tercera posició individual de Ibrahim Azzaouz, la cinquena de Jonathan Romeo, que també aconsegueix la medalla de plata al Campionat d’Espanya individual, la setena d’Artur Bossy i la vuitena de Nan Oliveras.
A la categoria Promesa masculina, Catalunya ha aconseguit el subcampionat, essent Ibrahim Ezzaydouny el millor classificat amb la quarta posició, Abdelaziz Merzougui sisè i Francisco Roldán el setè.

*Resultats* / *Fotografies*(Joan Lleonart)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
4 de març de 2012