NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR EN PISTA COBERTA

El proper cap de setmana, 10 i 11 de març, se celebrarà l'edició número trenta-nou del Campionat d'Espanya Júnior en Pista Coberta a Sant Sebastià. Prop d'un centenar d'atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de pista coberta.
De la representació catalana podem destacar la presència d'atletes com Dídac Salas (FCB) recent campió d'Espanya absolut i recordista estatal júnior de salt amb perxa. També Albert Martínez (Av Manresa) i Sergi Torres (AAC) als 400 metres, Artur Bossy (CA Montornès) als 3.000 m, Marc José (CAB Pto A) als 60 m tanques, Marc Vela (FCB) també al salt amb perxa, Sergio Acera (CA nou Barris) en llargada i Daniel Pacheco (Cornellà At) en triple salt.
En dones, destaca la participació de l'Ariadna Ramos (CA Igualada) inscrita als 60 m tanques i triple salt, Judit Feu (AAC) en triple salt, Irene Bonilla (AAC) als 800 metres, Clara Amat (AAC) en salt amb perxa, Elena Miró (Lleida UA) en llargada i Elia de Genover (FCB) en llançament de pes.

Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de març de 2012