NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET-JUVENIL DE CROS (CSD)

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de març, se celebrarà el Campionat d'Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a A Corunya. Aquest campionat estatal de cros es realitza amb classificacions individuals i per comunitats autonòmiques.
Aquest campionat se celebra amb atletes de les categories cadet (97-98) i juvenil (95-96), i la Federació Catalana presenta equips en totes les categories. Trenta-dos atletes catalans participaran en aquest estatal de cros.
A l'edició anterior, celebrada a La Morgal-Llanera, Astúries, els equips catalans juvenils es van proclamar campions tant a la categoria masculina com a la femenina, també l'equip cadet masculí es va proclamar campió i el cadet femení va aconseguir la segona posició.