NOTÍCIES 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA
Emilia del Hoyo, iguala el Rècord de Catalunya de 60 m tanques amb 8”92

El passat diumenge 11 de març es va celebrar el Campionat de Catalunya de Pista Coberta a Sabadell. Es va poder viure una bona jornada d'atletisme amb la consecuió de tres Rècords dels Campionats i un Rècord de Catalunya igualat.
Emilia del Hoyo (Av Manresa) va marcar un temps de 8” 92 a la final dels 60 m tanques que li va permetre aconseguir la medalla d'or i igualar el Rècord de Catalunya Cadet de la distància.
També cal destacar l'actuació de l'Íngrid Andrés (CA Mollet) que va millorant dues vegades el Rècord dels Campionats dels 60 metres marcant 7”81 a les semifinals i uns magnífics 7”77 a la final. Aquesta atleta també es va imposar als 300 metres amb una marca de 41”71 que també representa un nou Rècord dels Campionats.
En salt amb perxa, Noel del Cerro (CA Olesa) també va establir un nou Rècord dels Campionats amb un millor salt de 4,25 metres .
Per últim, assenyalar que a la puntuació per clubs d'atletes finalistes, l'Agrupació Atlètica de Catalunya s'ha classificat en la primera posició.