NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS
Gema Barrachina, Campiona d’Espanya
Catalunya, Campiona Absoluta en homes i júnior en homes i dones

Aquest diumenge 10 de març s’ha celebrat el Campionat d'Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Granollers. Ha estat una esplèndida matinal atlètica on el temps ha acompanyat a una perfecta organització, un gran nivell atlètic i un gran circuit de cros.
Gema Barrachina s’ha proclamat Campiona d’Espanya de cros per primera vegada desprès d’haver pujat al pòdium en diferents edicions. A la puntuació per equips, Catalunya no ha pogut revalidar el títol i s’ha situat en la quarta posició en gran part per les absències per lesions d’última hora.
A la categoria masculina, Carles Castillejo tampoc ha pogut revalidar el títol estatal de cros classificant-se en una magnífica segona posició, Ayad Lamdassem ha estat tercer, i l’equip català ha recuperat el títol amb gran autoritat i diferència amb el segon classificat.
A la categoria júnior, la victòria ha estat per Catalunya tant a la categoria masculina com en la femenina. En homes, Ibrahim Chakir ha aconseguit la segona posició.

*Resultats* / *Retransmissió*

*Fotografies*(Laura i Salva Pou) / *Fotografies*(Miguel Romero)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de març de 2013