NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 27 i 28 d'abril, s’ha realitzat la primera jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de la Divisió d'Honor i Primera Divisió.
El dissabte es van celebrar els encontres de la Divisió d’Honor, i cinc equips catalans han participat en les diferents categories. A l’encontre masculí celebrat a Sabadell, el FC Barcelona s’ha imposat sobre l’Agrupació AC que ha estat segona i la JA Sabadell que s’ha classificat en la quarta posició. A la categoria femenina, el FC Barcelona també ha estat el vencedor de l’encontre celebrat a Saragossa, i l’Agrupació AC s’ha situat en la segona posició de l’encontre celebrat a Sant Sebastià.
A la puntuació general, el FC Barcelona encapçala la classificació femenina, i l’Agrupació AC se situa en la sisena posició. A la classificació masculina, el FC Barcelona es troba en la segona posició, l’Agrupació AC en la setena i la JA Sabadell en la setzena.
Els encontres de la Primera Divisió s’han celebrat en jornada matinal de diumenge. A la categoria femenina, l'ISS-L'Hospitalet s’ha imposat brillantment a l’encontre celebrat a Elx. El mateix que ha fet l'Avinent Manresa al disputat a l'Estadi El Congost de Manresa, on el Lleida UA s’ha classificat en tercera posició i la JA Sabadell en la quarta. En homes, ISS-L'Hospitalet s’ha situat segon a Osca.
A la puntuació general, l’ISS-L'Hospitalet encapçala la classificació femenina, l'Avinent Manresa se situa en una meritòria tercera posició, el Lleida UA en la dotzena i la JA Sabadell en la divuitena. En homes, l’ISS-L'Hospitalet es troba en vuitè lloc.
La propera jornada se celebrarà el proper cap de setmana del 18 i 19 de maig.

*Resultats DH* / *Resultats 1D*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
28 d'abril de 2013