NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de maig, se celebrarà la segona jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió. En aquesta segona jornada es disputen encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i definirà la composició de la tercera jornada on es decidiran els títols, ascensos i permanències.
A la Divisió d'Honor els encontres es disputaran el dissabte en jornada de tarda. El Futbol Club Barcelona i l'Agrupació Atlètica de Catalunya competiran a l'encontre femení de l'Estadi de Serrahima de Barcelona. En homes, la Joventut Atlètica de Sabadell competirà com a local a l'Estadi Josep Molins de Sabadell, el FC Barcelona es desplaça a Burgos i l'Agrupació AC a Madrid.
A la Primera Divisió els encontres es disputaran en jornada matinal de diumenge. L'ISS-L'Hospitalet viatjarà a Madrid per a disputar l'encontre masculí i competirà com a local a l'encontre femení que se celebrarà al Complex Esportiu de L'Hospitalet Nord. Seguint amb la categoria femenina, la JA Sabadell també exercirà de local a l'encontre de Sabadell, l'Avinent Manresa es desplaçarà a Madrid i el Lleida UA a Monzón.

+ informació

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
16 de maig de 2013