NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
El FC Barcelona, Subcampió Masculí i Femení
L’ISS-L’Hospitalet Femení, Campió de Primera Divisió i Ascens

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de juny, s’ha celebrat la jornada final del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor, Primera i Segona Divisió.
El Futbol Club Barcelona ha aconseguit la segona posició, tant a la categoria masculina com a la femenina, als encontres pel títol celebrats a Saragossa de la Divisió d’Honor. A la categoria masculina, el FC Barcelona s’ha quedat a només vuit punts del Campió, el Playas de Castellón, que ha revalidat el títol. L’Agrupació Atlètica de Catalunya s'ha classificat en una meritòria sisena posició. En dones, la victòria del València Terra i Mar ha estat més contundent. El FC Barcelona ha aconseguit la segona posició i l’Agrupació AC també a repetit la sisena.
La Joventut Atlètica de Sabadell no ha pogut evitar la vuitena posició a l'encontre disputat a Burgos per la permanència de la categoria masculina.
A la Primera Divisió, s’ha de destacar la victòria de l'ISS-L'Hospitalet a l'encontre pel títol i l'ascens de la categoria femenina que s’ha celebrat a Burgos. També destacada l’actuació de l'Avinent Manresa que ha aconseguit la tercera posició. Per la seva part, Lleida UA s’ha situat en la vuitena. La mateixa posició que l’equip masculí de ISS-L'Hospitalet a l’encontre pel títol celebrat a Valladolid.
La JA Sabadell s’ha classificat en la cinquena posició a l’encontre de la permanència celebrat a València i ha eludit d’aquesta manera el descens.
A la Segona Divisió, l’únic equip català participant, Club Esportiu Montornès,  disputava l’encontre celebrat a Madrid de la categoria masculina, classificant-se en la quarta posició.

*Resultats DH* / *Resultats 1D* / *Resultats 2D*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
9 de juny de 2013