NOTÍCIES 2013

XVIII GALA DE L'ATLETISME ESPANYOL
Romà Cuyàs, Premi Especial de la RFEA

El passat dissabte 19 de gener, la Real Federación Española de Atletismo va celebrar la divuitena edició de la Gala de l'Atletisme Espanyol, a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid. En aquesta gala es va fer lliurament del guardons als millors atletes de l'any, així com també els premis a persones i institucions dels diferents estaments del món de l'atletisme espanyol.
Els premis als Millors Atletes de l'Any 2.012 han estat per l'atleta càntabra Ruth Beitia i el murcià Miguel Àngel López. Han rebut premis com a Finalistes a Millor Atleta de l'Any els barcelonins Carles Castillejo i Beatriz Pascual.
Ha estat una gala on l'atletisme català ha estat protagonista. Romà Cuyàs, expresident de la Federació Catalana d'Atletisme, ha rebut el Premi Especial de la RFEA. També destaca el Premi Especial del Comitè Olímpic Internacional que ha rebut la Natàlia Rodríguez.
També ha rebut guardons Berta Castells per la consecució del Rècord d'Espanya absolut, Ayad Lamdassem i Beatriz Pascual com a Medallistes Internacionals, Dídac Salas com a Millor Atleta Júnior i Loles Vives com a Millor Atleta Veterana.
Per últim, assenyalar el Premi a Institucions que ha rebut l'Ajuntament de Barcelona per l'organització del passat Campionat del Món Júnior.

Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
21 de gener de 2013