NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'EUROPA SUB-23
Abdelaziz Merzougui, Campió d'Europa als 3.000 m obstacles
Eduard Viles i Adrià Burriel, Medalla de Bronze al relleu de 4X100 metres

El passat cap de setmana s'ha disputat el Campionat d'Europa Sub- 23 a Tampere, Finlàndia. Els atletes catalans han protagonitzat una destacadíssima actuació amb la consecució de dos medalles, un rècord d'Espanya i un lloc de finalista.
Abdelaziz Merzougui s'ha proclamat Campió d'Europa Sub- 23 a la prova de 3.000 metres obstacles amb un temps de 8'34”64 augmentant d'aquesta manera els seu impressionant historial on ha aconseguit llocs d'honor en campionats internacionals de totes les categories.
Eduard Viles i Adrià Burriel, com a components de l'equip espanyol del relleu 4X100 metres, han aconseguit la Medalla de Bronze amb un temps de 38”87, marca que representa un nou rècord d'Espanya de la categoria i mínima pel mundial absolut de Moscou. Eduard Viles També ha protagonitzat una destacada actuació individual a la prova dels 100 metres, on es va classificar sisè a la final amb un temps de 10”55. Adrià Burriel  va participar a la prova dels 200 metres marcant 21” 15 a la sèrie sense aconseguir passar a semifinals.
Dídac Salas  si que es va classificar per a la final de salt amb perxa amb una marca de 5,35 metres , però a la final va marcar tres nuls a la primera alçada.
Oscar Oliver  no va aconseguir passar a la final del perxa amb una marca de 4.80 m a la qualificació. El mateix cas que l'Haja Gerewu,  que es va situar vuitena al seu grup de qualificació de llançament de disc amb un tir de 48,91 metres, Pedro José Martín  que va ser setè al grup de qualificació de llançament de martell amb 66,04 metres i Clàudia Garcia, amb un salt de 1.80 metres en alçada no va passar a la final.
Victòria Sauleda va entrar en la tercera posició de la seva sèrie de 800 metres amb un temps de 2'06”09 que no li van permetre passar a la final i Mar Juàrez  va ser desqualificada a la prova de 20 Km marxa.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
15 de juliol de 2013