FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA
Dos Medalles d’Or pels Atletes Catalans
Alexis Rodríguez als 2.000 m obstacles i Noel del Cerro en perxa

El passat divendres 19 van finalitzar les proves d’atletisme del Festival Olímpic de la Joventut Europea, que s’han celebrat a Utrecht, Holanda, on han participat set atletes catalans amb una extraordinària actuació.
Cal destacar les dues medalles d’or aconseguides per Alexis Rodríguez a la prova dels 2.000 m obstacles amb una marca de 5’57”58 i Noel del Cerro, que s’ha proclamat campió de salt amb perxa amb un salt de 4,82 metres.
També destaca la cinquena posició de Jordi Torrents als 3.000 metres amb un temps de 8’36”17.
Eduard Fabregas es va classificar en la novena posició a la final de salt d'alçada amb una marca de 1,93 metres i Anna Massa en l’onzena de la final de salt amb perxa amb una marca de 3.50 metres.
Sara Dorda va marcar 58”03 a la seva sèrie de 400 metres quedant en la quarta posició sense aconseguir el passi per a la semifinal, i Sheila Garcia es va situar vuitena al seu grup de qualificació de salt de Llargada amb una marca de 5.36 metres (v/f +3,2 m/s) que no li van classificar per a la final.