NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'EUROPA JÚNIOR

Aquest diumenge 21 de juliol han finalitzat els Campionats d'Europa Júnior que s'han celebrat a Rieti, Itàlia, on han participat onze atletes catalans.
Destaca l'actuació de la Clara Amat, que va aconseguir la vuitena posició a la final de salt amb perxa amb un registre de 3,95 metres. A la qualificació va marcar 4,00 metres que li van donar el passi per a la final.
Artur Bossy es va classificar en la novena posició de la final dels 5.000 metres amb un temps de 15'05”79. També va disputar la final de salt de llargada Sergio Acera, classificant-se en l'onzè lloc amb un salt de 7.09 metres. Aquest atleta també va fer un millor registre a la qualificació amb de 7,27 metres. Jonathan Romeo va entrar en la dissetena posició de la final directa de 3.000 m obstacles amb una marca de 9'37”41.
Cristina Lara es va situar quarta a la seva sèrie de 100 metres amb una marca de 11”91, sense aconseguir el passi a la següent ronda. El mateix cas que la Zoya Naumov , que va ser tercera de la seva sèrie de 800 metres amb un temps de 2'08”94, Marc Alcalá va entrar setè de la sèrie de 1.500 metres amb 3'51”17, i Anna Quílez que va ser novena a la sèrie dels 3.000 m obstacles amb de 10'53”89. Ariadna Ramos es va situar novena al seu grup de qualificació de triple salt amb una marca de 12,59 metres que no li van donar el passi per a la final. El mateix cas que la Marta Segarra en alçada amb un salt de 1.70 m i la Cora Salas que va marcar 5,92 metres en llargada, situant-se desena al seu grup de qualificació.