NOTÍCIES 2013

CLASSIFICACIÓ DELS MILLORS CLUBS D'ESPANYA 2.013

La Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d'Espanya. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els Campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, aire lliure, ruta i marxa atlètica. El club amb millor puntuació ha tornat a ser el Playas de Castellón que aconsegueix aquest honor per sisè any consecutiu.
El Futbol Club Barcelona ha estat el millor club català classificat, aconseguint la segona posició, pujant d’aquesta manera un lloc respecte a la puntuació de 2012.
L'Agrupació Atlètica de Catalunya aconsegueix la sisena posició i l'ISS-L'Hospitalet la novena, són els clubs catalans que es classifiquen entre els deu millors.
El Club Atlètic Igualada se situa en la catorzena posició, la Joventut Atlètica de Sabadell en la divuitena i el Club Muntanyenc Sant Cugat en la vint-i-setena, són els clubs que apareixen entre els trenta primers. Cinc clubs catalans més es troben entre els cinquanta primers, cinc entre els cent classificats i vuit més apareixen en la classificació.


Notícia RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
9 de novembre de 2013