NOTÍCIES 2013

90a JEAN BOUIN

El proper 24 de novembre se celebrarà la 90a Jean Bouin, 64è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - 31 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya - 28 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona - Gran Premi "Allianz", organitzat per "Mundo Deportivo".
Les curses tindran la sortida a l'Av. Rius i Taulet i l'arribada a l'Av. María Cristina. Excepte la Cursa Sènior masc. i fem. i promesa fem. que sortirà de l'Av. María Cristina.
En aquest 90 aniversari la Jean Bouin ofereix una nova cursa oberta als corredors populars que ara podran triar entre realitzar el clàssic circuit de la distància en 10km amb la meta a l'Av. María Cristina o bé realitzar la nova Cursa amb distància de 5km i finalitzar a l'Arc de Triomf de Barcelona on durant molts anys havia estat la tradicional meta de la Jean Bouin.
El festival atlètic començarà a les 08,30 h amb la sortida de la nova cursa de 5 km i a les 09,00 h amb la sortida de la tradicional cursa Open de 10 km que aquest any bat el seu rècord de participació amb 13.235 inscrits. Fins a arribar a les 13,15 h que començaran les curses promesa sènior masculina i femenina.
En aquesta edició destaca la presència de grans figures de l'atletisme com Ilias Fifa (FCB) guanyador de l'edició de 2011 i segon l'any passat. L'ugandès Dickson Huru, recent guanyador del Cros de Sòria, i el britànic Scott Overall. També destaquen atletes com Adel Mechal, Miquel Quesada i Pol Guillén entre d'altres.
En dones, destaca l'ugandesa Rebecca Cheptegei, la marroquí Hasna Bahom i les locals Lídia Rodríguez, Gemma Barrachina i Judit Pla.


Web Organitzador

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
20 de novembre de 2013