NOTÍCIES 2013

CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA
CIUTAT DE GRANOLLERS


Aquest dimarts s'ha presentat l'edició quaranta-set del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, que se celebrarà el proper diumenge 10 a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. A l'acte ha assistit Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Santi Siquier, representant territorial del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Pere García, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, Enric Durany, director de La Caixa de Pensions de Granollers, Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, entre d'altres personalitats. Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació dels millors atletes catalans, i per una destacada participació estatal i internacional.
Podem remarcar la presència de la Natàlia Rodríguez (CD Nike R) reconeguda com a una de les millors migfondistes del món i guanyadora l'any 2008 d'aquesta cursa. També la participació de Judit Pla (CA S) vencedora de l'edició anterior, Eva Arias (VTiM) i Miriam Ortiz (AAC).
En homes, destaca la presència de l'Ayad Lamdasem (A Bikila) recent vuitè classificat a la marató de Fukuoka on va aconseguir la mínima per l'europeu de Zuric, Ilias Fifa (FCB) guanyador de l'edició de 2012 del Cros de Granollers, Àngel Mullera (CA Lloret LS) uns dels millors especialistes europeus en 3.000 m obstacles, Adel Mechaal (AA Palamós), Mohamed Bembarka (AAC), Pol Guillen (New Balance T), Francisco Roldán (FCB), Ibrahim Ezzaydouny (FCB) i Driss Lakhouja (CA Montornès).
De la participació internacional destaquen els atletes ugandesos Dikson Huru, acreditat amb una marca de 1h02'00” en mitja marató i Simon Ayeko. La també ugandesa Rebecca Cheptegei, recent guanyadora de la clàssica Jean Bouin, i l'atleta etíop Rehima Jewar. La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.


Web organitzador

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
4 de desembre de 2013