NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA D'HIVERN DE PROMOCIÓ
Tres Medalles pels Atletes Catalans

El passat dissabte 7 de desembre es va celebrar la tercera edició del Campionat d'Espanya de Marxa d'Hivern de Promoció a Llerena (Badajoz) amb una destacada actuació dels atletes catalans amb la consecució de 3 medalles, 1 de plata i 2 de bronze.
Ha estat a la categoria cadet on els atletes catalans han aconseguit els millors resultats. A la de cadet masculí i amb una distància de 5.000 metres, Andrei Rodríguez (ISS-L’H) ha aconseguit la medalla de plata amb una marca de 24’51”6 i Joaquim Pueyo (ISS-L’H) la de bronze amb 25’53”1. En noies i amb una distància de 3.000 metres, Mariona García (AAC) ha aconseguit la medalla de bronze amb una marca de 15’11”5 i Georgina Ruiz (Girona CB-CAP) la cinquena posició amb 15’27”7.
També podem destacar les actuacions de Marc Guerrero (FCB) que ha entrat en la cinquena posició de la categoria júnior masculí amb una marca de 22’05”3 i Ivan Arenas (Pratenc AA) que ha estat sisè amb 22’18”3. Tàbata Cano (Praten AA) s’ha classificat en la vuitena posició de la categoria juvenil femenina amb 27’37”8, també amb una cursa de 5 quilòmetres.