NOTÍCIES 2013

RUTA 15 DE DESEMBRE

El proper diumenge 15 de desembre, el calendari català de curses en ruta disposa de quatre bones ofertes, una mitja marató, dues curses de 10 quilòmetres i una de muntanya.
La Mitja Marató Ciutat de Vilanova, organitzada pel Club Esportiu Fons Vilanova i l'Ajuntament de la ciutat, que enguany celebra la vint-i-cinquena edició i que donarà la sortida a les 10,00 hores amb sortida i l'arribada a la zona esportiva de les pistes d'atletisme i un r ecorregut urbà i per la carretera C-246a.
Els 10 km RACC que se celebrarà al Circuit de Barcelona – Catalunya de Montmeló, organitzada pel Reial Automòbil Club de Catalunya. Amb una cursa de 10 km i una altre de 5 km, a més de diverses curses de promoció. El traçat de la cursa de 10 km sortirà durant 3 km de les inhalacions del circuit. Una part de la inscripció anirà destinada a l'edició de la Marató de TV3 d'enguany.
La Cursa de la Sagrera, que arriba a la 36a edició i que se celebrarà pels carrers del popular barri de la capital barcelonina. Organitzada per la Comissió de Festes del Barri de la Sagrera, es donarà la sortida a les 09.30 hores al carrer Hondures – Josep Estivill. Aquesta cursa també dedicarà una part de la recaptació a la Marató de TV3 que en aquesta edició està dedicada a les malalties neurodegeneratives.
La XLIa Pujada Igualada - La Tossa de Montbui, organitzada pel Club Atlètic Igualada Petromiralles, la sortida es donarà a les 10 hores,  amb la sortida al km 0 de la Carretera d'Igualada a Sta. Maria de Miralles i amb l'arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut total de 6.300 metres.


Web Vilanova / Web Montmeló

Web La Sagrera / Web Igualada

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
11 de desembre de 2013