NOTÍCIES 2013

RUTA 15 DE DESEMBRE

El passat diumenge 15 de desembre es van disputar quatre curses del calendari català, una mitja marató, dues curses de 10 quilòmetres i una de muntanya.
A la Mitja Marató Ciutat de Vilanova es va imposar Lluís Vila (CEM) amb un temps de 1h10'56”, i en dones la victòria va ser per Marta Busquets (CAM) amb un registre de 1h28'58”.
Al Circuit de Montmeló es van disputar Els 10 km RACC amb una cursa de 10 km on van vèncer El Mehdi Aboujanah amb 31'11” i Mertxell Calduch (CEM) amb 35'29”, i una altre cursa de 5km on Miquel Quesada (JAS) es va imposar amb 15'00” a la categoria masculina i Elena Padilla amb 18'47” a la femenina.
La Cursa de la Sagrera, també amb una distància de 10 km i que va destinar part de la recaptació a la Marató de TV3 va ser per Carles Artigues amb una marca de 33'21” en homes i Janeth Becerra amb 39'01” en dones. Per últim, també es va celebrar la Pujada Igualada - La Tossa de Montbui on van guanyar Manuel Torres (CE Penedès) i Lola Brusau.