NOTÍCIES 2013

RUTA 22 DE DESEMBRE

El proper diumenge 22 de desembre, el calendari català de curses en ruta disposa de tres bones ofertes, una mitja marató per relleus i dues curses de 5 quilòmetres.
La Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers, organitzada pel Club Atlètic Granollers, que enguany celebra la cinquena edició i que donarà la sortida a les 10,30 hores amb sortida i l'arribada a les Pistes Municipals d'Atletisme amb un recorregut per la zona del Passeig Fluvial de Granollers.
La tercera Cursa de 5 Km de l'Hospitalet, organitzada pel club ISS-L'Hospitalet, amb sortida i arribada a les Pistes d'Atletisme del Complex Esportiu de l'Hospitalet Nord. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de promoció de la categoria infantil fins arribar ales 11,00 hores que es donarà la sortida a la cura Open.
També diumenge es disputarà la tercera edició de La Sansi de Viladecans, organitzada pel Club La Sansi, amb una distància de 5 km amb sortida i arribada a la Avinguda Segle XXI de Viladecans. A partir de les 10.00 hores començaran les curses de promoció i la cursa open de 5 km donarà la sortida a les 11,00 hores.

Web Granollers / Web L'Hospitalet / Web Viladecans

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de desembre de 2013