NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
Carles Castillejo i Judit Pla, Campions
LA JA Sabadell masculí i l’Av Manresa femení, Campions per equips

Aquest diumenge 27 de gener, s’ha celebrat la 93a edició del Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, organitzat pel Grup Atletisme Lluïsos-Mataró, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró.
La matinal atlètica s’ha desenvolupat en un remodelat i magnífic circuit del Camí del Contrabandistes de la capital maresmenca, on el gran protagonista ha estat en Carles Castillejo (CA Adidas) que s’ha proclamat Campió i ha aconseguit el seu novè títol de l’especialitat. D’aquesta manera, Castillejo es converteix en l’atleta amb més títols aconseguits. La segona posició ha estat per Ayad Lamdassem (AB) i la tercera per Ilias Fifa (FCB).
A la categoria femenina, la victòria ha estat per la Judit Pla (AS) que aconsegueix el seu quart autonòmic, cinc anys desprès d’assolir-ho per última vegada l’any 2.008. La medalla de plata ha estat per la Gema Barrachina (AS) que defensava el títol i la tercera per la Jacqueline Martín (FCB).
Artur Bossy
(At Montornès) i Ingrid Pino (FCB) han estat els campions de la categoria júnior, Maria Riera (Av Manresa) i Ibrahim Ezzaydouni (FCB) els campions promesa, Lahcen Ait (CE Penedès) i Judit Pérez (ISS-L’H) els vencedors juvenils, Paola Carmona (Ripollet UA) i Mouad Mbarki (At Montornès) els campions cadets, Paula Blasco (CA Igualada) i Toni Baños (AV. Manresa) els de categoria infantil, Clàudia Alcolea (Ripollet UA) i Àlex Salgado (FCB) els alevins, i Miquel Prenafeta (JAS) i Clàudia Alarcón (CA Castellar) els Campions de Catalunya de benjamins.
El títol absolut per clubs ha estat per la JA Sabadell en la categoria masculina i l’Avinent Manresa en la femenina.

*Resultats* / *Resultats per equips* / *Fotos*(Salva Pou) / *Fotos*(Javier Sánchez)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
27 de gener de 2013