NOTÍCIES 2013

SANT SILVESTRE
Quatre Curses a Catalunya per acomiadar l'any


Com és tradicional, per acabar l'any atlètic de ruta se celebren les curses conegudes com Sant Silvestre. En aquesta temporada, són quatre les que es realitzen arreu de Catalunya.
Tot i que tradicionalment les curses San Silvestre se celebren l'últim dia de l'any, el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, es realitzaran dos esdeveniments atlètics. La tradicional Cursa de Sant Silvestre del Masnou, que aquest any arriba a la 34a edició, amb sortida i arribada al Port Esportiu del Masnou, aquesta cursa és la San Silvestre més antiga de les que se celebren a Catalunya. El festival atlètic començarà a partir de les 09,15 h amb curses de promoció.
El mateix dijous 26 se celebrarà la primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa, amb sortida i arribada a la Plaça de Can Roca de la capital vallesana amb una distància de 5 km es donarà la sortida a les 11,00 hores.
El dimarts 31 de desembre es realitzaran dos curses que tancaran l’any atlètic. La Sant Silvestre Barcelonesa que aquest any arriba a la quinzena edició i que per quart any se celebra a Sant Cugat del Vallès. Amb una distància de 10 km de recorregut, la sortida es donarà a les 17.30 hores a la Plaça Victòria dels Àngels de Sant Cugat i que passarà pels indrets més emblemàtics de la ciutat.
També la tarda de cap d’any se celebrarà la 9a Cursa dels Nassos, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar de Barcelona i amb una distància de 10 km donarà el tret de sortida a les 17.30 hores.


Web El Masnou / Web Terrassa

Web Sant Cugat / Web Barcelona

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
24 de desembre de 2013