NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

El proper diumenge 17 de febrer, el club Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la vuitanta-una edició, i Campionat de Catalunya Individual i de Clubs de  Promoció per a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet).
Aquest campionat se celebrarà en el marc del 22è Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica Memorial Paco Águila, al circuit urbà situat a la Rambla de Badalona.
La matinal atlètica començarà a partir de les 10,00 hores amb les curses de categoria cadet i veterans amb distància de 5 km. Les curses corresponents als campionats autonòmics absolut arribaran a partir de les 11,35 hores, que es donarà la sortida de les curses sènior i promesa amb una distància de 20 km tant a la categoria masculina com a la femenina. Posteriorment es realitzaran les curses corresponents a les categories juvenil i júnior amb un recorregut de 10 km.
Cal destacar que en aquesta edició s’ha batut el rècord d’inscripcions amb més de 500 atletes.


Web organitzador / Reglament-Horari

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de febrer de 2013