NOTÍCIES 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS PER CLUBS
El CA Montornès i el FC Barcelona, Campions júnior masculí i femení

El passat diumenge 24 de febrer es va celebrar el Campionat d'Espanya de Clubs de Cros Llarg i Cros Curt a Marina d'Or, Castelló.
El FC Barcelona va aconseguir la victòria a la categoria júnior femenina. L'equip ha col·locat a les tres atletes que puntuaven entre les deu primeres classificades. L'Anna Quílez ha estat quarta, Ingrid Pino setena i Marina Guerrero desena, i també amb Martina Rodríguez, Desiree Gómez i Paula A Hritiuc.
A la categoria júnior masculina, el CA Montornès també s'ha proclamat Campió, amb un equip format per Artur Bossy, que ha estat setè, Genis Grau, Mourad Mounim, Eugeni Gil i Pol Samson. En aquesta categoria, el FC Barcelona ha estat tercer, amb victòria individual pel Jonathan Romeo.
A la categoria promesa femení, l'Avinent Manresa s'ha situat en la tercera posició.
A la modalitat de cros curt, el FC Barcelona ha aconseguit el subcampionat tant en la categoria masculina com en la femenina.
La victòria absoluta ha estat pels clubs Atletismo Santutxu, en dones, i Atletismo Bikila, en homes. De l'equip femení formen part Lídia Rodríguez, Judit Pla i Gema Barrachina. A les files de l'equip campió masculí es troba Ayad Lamdassem.

*Resultats* / *Fotografies*(Miguel Romero)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
25 de febrer de 2013